Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlimburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze online paragnosten uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Lieve Carola, helaas tijd was om.
Heb je niet kunnen bedanken.
Dankje wel voor je tijd en aandacht.
Hopelijk komt het uit.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Carola   Ervaring van Daphne met paragnost Carola   Ervaring van Daphne geplaatst op 16 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola, je had het goed gezien met die naam en ik had geen woord tegen je gezegd. Super goed van je. Je hoort mij heel snel weer. Dikke knuffel, bellertje.




Ervaring van anoniem met paragnost Lola   Ervaring van anoniem met paragnost Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ik ben onder de indruk van Yourah, ze heeft een aantal voorspellingen haarscherp aangevoeld. Daarnaast is ze rustig en fijn om mee te praten. Ik wil haar zeker aanraden.
Reggy.




Ervaring van Reggy met paragnost Yuorah   Ervaring van Reggy met paragnost Yuorah   Ervaring van Reggy geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Devi
  Ervaring met paragnost Devi
  Dankjewel Devi.

Lief warm en goed medium.
Die je echt wilt helpen.

Groetjes van de softie, die wel sterk is :)
Karin xx.




Ervaring van Karin met paragnost Devi   Ervaring van Karin met paragnost Devi   Ervaring van Karin geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Wat een topper ben jij je zit er weer pal op de tijd zonder iets te zeggen wist jij mij alles te vertellen een paar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ik kijk uit naar de anderen voorspellingen die jij vertelde waar ik niet aan twijfel het mooiste aan jou is voelt vertrouwd en oprecht dankje voor alles gr chilly hoop tot snel .




Ervaring van Sylvia met paragnost Lola   Ervaring van Sylvia met paragnost Lola   Ervaring van Sylvia geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola zoals altijd had je gelijk ik ben super blij met jou hulp groetjes Stella .




Ervaring van Stella met paragnost Lola   Ervaring van Stella met paragnost Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Heb zoveel aan haar. Ze is echt een topper lola. Het duurt even voor ik haar te pakken krijg maar als ik haar te pakken krijg dan heb ik er ook echt wat aan. Zo aardig lief en aards en niet onnodig lang. Lo ongelofelijk hoe jij in zo een korte tijd mij dingen verteld.




Ervaring van Floor met paragnost Lola   Ervaring van Floor met paragnost Lola   Ervaring van Floor geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marja
  Ervaring met paragnost Marja
  Graag wil ik u van harte danken voor het zeer bijzonder mooie gesprek van daarnet (15/10). Ik ervaarde erkenning van mijn essentie en dit op een zeer liefdevolle manier. U bracht licht, kleur, beweging en verbinding, heel waardevol en ontroerend mooi.




Ervaring van Myriam met paragnost Marja   Ervaring van Myriam met paragnost Marja   Ervaring van Myriam geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  3 weken geleden contact gehad met Lola en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Bart.




Ervaring van Bart met paragnost Lola   Ervaring van Bart met paragnost Lola   Ervaring van Bart geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuki
  Ervaring met paragnost Yuki
  Nou Yuki, heb jou paar dagen geleden gesproken. Je zei dat je twijfelde of ik die baan zou krijgen. Ik ben idd afgewezen. Je zei dat er iets beters en passend op mijn pad zal komen en daar heel blij mee zal zijn. Ik houd je op de hoogte. XXX.




Ervaring van J met paragnost Yuki   Ervaring van J met paragnost Yuki   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve lolal wat heb jij me verbaasd je zei dat ik een ex kon verwachten en jahoor moest de reddende engel spelen zoals je zei je zei binnen 3 dagen nou het klopt dag 2 meneer aan de telefoon.




Ervaring van Inge met paragnost Lola   Ervaring van Inge met paragnost Lola   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Lieve Daisy, tijd gaat zo snel grrr.
Dankje je wel weer voor je tijd en steun.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Daisy   Ervaring van Daphne met paragnost Daisy   Ervaring van Daphne geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Al jaren heb ik het geluk deze topmadam te kennen. Elke keer opnieuw heeft ze het bij het rechte eind. Met veel liefde (en soms veel geduld) staat ze voor me klaar. No nonsense, niet nodeloos tijd rekken, to the point en (het belangrijkste) wat ze zegt komt ALTIJD uit xxx.




Ervaring van Em met paragnost Anouk   Ervaring van Em met paragnost Anouk   Ervaring van Em geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost May Kensley
  Ervaring met paragnost May Kensley
  Dankjewel voor een interessant gesprek.
Ik ga zeker aan de slag met mijn gaven.
Ik weet dat ze er zijn en dat het kan.
Go with the flow
Liefssss.




Ervaring van Christa met paragnost May Kensley   Ervaring van Christa met paragnost May Kensley   Ervaring van Christa geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Blessed
  Ervaring met paragnost Blessed
  Over deze lieve vrouw schrijf ik direct een getuigenis.
Niet alleen ontzettend lief en zeer toegankelijk, maar ook super duidelijk.
Door haar heb ik nu echt vertrouwen dat het goedkomt.

Ik ben haar zeer dankbaar.

Veel liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met paragnost Blessed   Ervaring van Karin met paragnost Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieve Lola, tijdje geleden heb ik jou echt vaak moeten bellen vanwege de ruzie tussen mij en S. Maar jij bleef erin geloven dat hij terugkomt. Ik heb heel veel geduld moeten hebben. En de laatste keer zag je dat hij terugkomt begin van herfst periode, je had iets met de herfst. En jaaaahoor juist op de eerste dag van de herfst is hij teruggekomen.
Jou voorspelling en tijdsaanduiding is precies uitgekomen zoals jij het zei. je bent ook super lief en geduldig.
Dankjewel lieve Lola veel liefs K.




Ervaring van K met paragnost Lola   Ervaring van K met paragnost Lola   Ervaring van K geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Woow Donna, uw voorspelling is uitgekomen. Vanavond komt hij langs ik wil het vervolg horen Donna. Hij heeft haar verlaten en voor mij gekozen zei hij gisteren. Bedankt Donna.




Ervaring van Lina met paragnost Donna   Ervaring van Lina met paragnost Donna   Ervaring van Lina geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Desteny. Ze is erg lief en wist me precies te zeggen hoe degene in elkaar zit waar ik over belde. Alles klopte, Ik hou contact erg bedankt voor alles.veel liefs, Akoes.




Ervaring van Akoes met paragnost Desteny   Ervaring van Akoes met paragnost Desteny   Ervaring van Akoes geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, een paar maanden geleden heb ik je gecontacteerd en had een vraag over een foto. Ik vroeg je bevindingen en u zei me dat ik met een andere man in het leven zou verder gaan. Ik schrok enorm want ik had nooit gedacht dat dit me ooit nog zou overkomen. En toch is het jouwe uitgekomen tegen al mijn verwachtingen in. Op ons laatste consult was je weer gedurfd ..ik houd het weer niet voor mogelijk maar dit keer spreek ik je niet meer tegen en volg jou raad zorgvuldig op ook al loopt het niet van een leien dakje. Nogmaals duizend maal dank om me te hebben geholpen met de juiste keuzes te maken.




Ervaring van AS met paragnost Isha   Ervaring van AS met paragnost Isha   Ervaring van AS geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Catharina
  Ervaring met paragnost Catharina
  De muziek sloeg over hoor tijdens het eerste nummer en ik moest keihard lachen. Iedereen verbaast achterom kijken. Kon ik ze het pas bij het laatste nummer tijdens mijn speech vertellen.




Ervaring van G met paragnost Catharina   Ervaring van G met paragnost Catharina   Ervaring van G geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Wat een aangename vrouw ga je zeker nog bellen bedankt van de info heeft me veel verteld. Kijk al uit naar de toekomst dankjewel.




Ervaring van Vlinder met paragnost Sabina   Ervaring van Vlinder met paragnost Sabina   Ervaring van Vlinder geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Lieve Chantal
Wat ben ik blij jou te kennen en ik heb hoop bij jou ook heb ik angst maar jij bent er steeds voor me. Het is je niet te veel dat ik je bel. Veel respect heb ik voor je. Ik wacht nu zes maanden hoop dat het nu vlug gebeurt. Dag Lieve Chantal.




Ervaring van Maggy met paragnost Chantal   Ervaring van Maggy met paragnost Chantal   Ervaring van Maggy geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  Lieve Dinah,
Zonet met jou gesproken.
Wat zag je de dingen goed.
Je bent ook een lieverd.
Ik hoop idd dat de buurvrouw weg gaat hahaha

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Dinah   Ervaring van Daphne met paragnost Dinah   Ervaring van Daphne geplaatst op 12 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Beste Karine, je hebt 1 maand geleden een aantal voorspellingen gedaan. Er zijn al 3 voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat de rest ook uit komt. Ik hou je op de hoogte en bedankt voor alle fijne gesprekken. Gr, V .




Ervaring van V met paragnost Karine   Ervaring van V met paragnost Karine   Ervaring van V geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lyndi
  Ervaring met paragnost Lyndi
  Wijs en duidelijk medium. Heldere inzichten die ook goed worden verklaard en in verband gebracht met hetgeen je zelf wel weet. De adviezen die Lyndi daarbij geeft voelen dan ook als zeer betrouwbaar aan. Dank voor de mooie reading.




Ervaring van Jon met paragnost Lyndi   Ervaring van Jon met paragnost Lyndi   Ervaring van Jon geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Desteny is een aanrader. Voorspelling die zij bij me heeft gedaan is uitgekomen. Het kan nu enkel nog beter gaan, ik kijk er al volledig naar uit. Dank u.




Ervaring van L. met paragnost Desteny   Ervaring van L. met paragnost Desteny   Ervaring van L. geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Een echt toppertje een echte aanrader ik zat echt in de put je zei je naam word gezuiverd en het is uitgekomen bedankt
Sandra xxx.




Ervaring van Sandra met paragnost Desteny   Ervaring van Sandra met paragnost Desteny   Ervaring van Sandra geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Nelleke een echte aanrader hier op de lijn ni normaal. Je voorspelde mij vanmorgen hoe de sollicitatie ging verlopen en je zat er bonk op ook al is mijn frans zo slecht het is verlopen zoals je voorspelde spontaan en heb er echt van genoten ni normaal, je zei me dat ik uit 2 jobs ging moeten kiezen en daarna kreeg ik telefoon voor nog een andere job waar ik direct aan de slag mag dit is btw niet de enige voorspelling dat uitgekomen is man je voelt de dingen zo goed aan, hopelijk komen de andere dingen die je voorspelde ook snel uit.




Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS met paragnost Nellekke   Ervaring van AS geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Zeer zuivere medium, u bent echt geweldig in hoe alles uitlegt en binnen krijgt. u aanpak is zeer helder en oprecht. ik ben heel blij dat ik u ben tegen gekomen in mijn leven en ik ben dankbaar voor uw oprechtheid, uw zuiverheid en uw werkwijze zijn van hoog niveau en daarom lieve Mari Elena. U krijgt meer als 10 sterren van mij. Mari Elena is een betrouwbare, zeer zuivere medium die er geen doekjes om windt en zij is zeer zeker aan te raden. Dank u wel voor alles mijn lieve schat. ik stuur u heel veel licht en liefde lieverd. hele dikke knuffel van het watermannetje.




Ervaring van B met paragnost Mari Elena   Ervaring van B met paragnost Mari Elena   Ervaring van B geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Arendt's oog ziet wat jij nog niet ziet aankomen. Fascinerend hoe hij zaken kan aangeven waarvan je nog niets had kunnen vermoeden. Het bericht dat eraan komt, dat komt ook echt. Let op elke opmerking want alles blijkt in de toekomst op feiten te slaan die je vooraf niet had kunnen bevatten.




Ervaring van Jan met paragnost Arend   Ervaring van Jan met paragnost Arend   Ervaring van Jan geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Zeer goed medium. Overtuigend en duidelijk in zijn waarnemingen. Wie de eerlijke waarheid onder ogen wil zien moet hem eens bellen.




Ervaring van Anoniem met paragnost John   Ervaring van Anoniem met paragnost John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Blessed
  Ervaring met paragnost Blessed
  Hartelijk dank voor de reading. Ben er blij mee .




Ervaring van San met paragnost Blessed   Ervaring van San met paragnost Blessed   Ervaring van San geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Een lieve en aangename dame die veel wist te vertellen zonder dat ik zaken had aangegeven. Eerlijk en to the point.




Ervaring van Ruby red met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Ruby red met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Ruby red geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabina
  Ervaring met paragnost Sabina
  Een zeer aangename vrouw om mee te praten die alles goed uitlegt alsook een luisterend oor biedt. Een verhelderend gesprek. Ze wist veel zaken te vertellen.




Ervaring van Ruby red met paragnost Sabina   Ervaring van Ruby red met paragnost Sabina   Ervaring van Ruby red geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Lieve Karlien, ik heb je net gesproken. Wouw wat een advies en je hebt helemaal gelijk. Niet focussen op wat er tussen ons is, maar laten blijken dat ik ben wie ik ben, dus vertrouwen opbouwen. Een last valt van mijn schouders, dank je wel.




Ervaring van poppie61 met paragnost Karlien   Ervaring van poppie61 met paragnost Karlien   Ervaring van poppie61 geplaatst op 10 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlimburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden