Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlimburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Vitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ik ben je heel dankbaar Vitta voor je zeer waardevolle inzichten die mij wakker schudden. Ik weet dat je het vanuit je hart met liefde meegeeft. En die liefde heb ik meer dan in overvloed weer mogen ontvangen en voelen. Ik kan weer verder.




Ervaring van Sena met paragnost Vitta   Ervaring van Sena met paragnost Vitta   Ervaring van Sena geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, je hebt een luisterend oor, een fantastisch inzicht dat je me steeds geeft. Je reikt de juiste woorden aan zodat ik steeds dichter bij mezelf kom en vanuit mezelf kan en durf te leven. Alle onderdrukkingen die ik heb leer ik mede door jou overwinnen. Ik kan je niet genoeg bedanken. Je bent een schat.
Dank je.




Ervaring van RDH met paragnost Vitta   Ervaring van RDH met paragnost Vitta   Ervaring van RDH geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ik heb je maandag gebeld voor een uitspraak je zei me dat het positief zou zijn en dinsdag eerder dan verwacht, kreeg ik het antwoord wat jij mij verteld had positief
Dankjewel.




Ervaring van Ongerust met paragnost Vitta   Ervaring van Ongerust met paragnost Vitta   Ervaring van Ongerust geplaatst op 18 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ik vind haar eerlijk.




Ervaring van Carmen met paragnost Vitta   Ervaring van Carmen met paragnost Vitta   Ervaring van Carmen geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Dag Vitta, Hartelijk dank voor het hele fijne gesprek van daarstraks 22 januari. Je kan invoelen als geen ander. Tot de volgende, warme groet, Myriam en Millie.




Ervaring van Myriam met paragnost Vitta   Ervaring van Myriam met paragnost Vitta   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Wauw, in 1 woord geweldig wat je me aanreikte, dank hiervoor, groertjes Alexandra.




Ervaring van Alexandra met paragnost Vitta   Ervaring van Alexandra met paragnost Vitta   Ervaring van Alexandra geplaatst op 22 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, een hele poos geleden zat ik diep tot ik jou aan de telefoon kreeg. Toen kreeg ik eindelijk de weet hoe ik mijn doelen moest plaatsen en ik voelde me groter worden. Vitta je hebt vaak moeten herhalen maar niets was het te veel voor jou, ik ben sterker nu en zal nog heel graag met je bellen maar nu op een gezellige manier zonder dat ik in paniek ben. Vitta je bent TOP.




Ervaring van Merel met paragnost Vitta   Ervaring van Merel met paragnost Vitta   Ervaring van Merel geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta.
Geen woorden hoe prachtig je bent.
Grtjes Lyntje.




Ervaring van Lyn met paragnost Vitta   Ervaring van Lyn met paragnost Vitta   Ervaring van Lyn geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Dag Vitta, wat ben ik blij met mijn keuze, om jou te bellen. Dit had ik echt nodig, wat je me aanreikte, me inzichten gaf en wat er nog komen gaat. Dank, Dank, Dank hiervoor. Groetjes Katleen.




Ervaring van Katleen met paragnost Vitta   Ervaring van Katleen met paragnost Vitta   Ervaring van Katleen geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Lieve Vitta, bedankt voor je mooie reading , wat je me vertelde klopte helemaal, nu nog wat aan mijn puntjes werken, maar ik geloof erin, ik stond er versteld van, nogmaals dank
Grtjs Belle.




Ervaring van Belle met paragnost Vitta   Ervaring van Belle met paragnost Vitta   Ervaring van Belle geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta vertelde me heel fijn hoe ik in het leven sta, je zal nu denken dat weet je toch van je zelf, dat is ook zo, al kreeg ik daardoor toch het juiste inzicht waar ik telkens tegenaan liep. Heerlijk toch zo een gesprekje te kunnen voeren. Zalige dame is Vitta.




Ervaring van Theresa met paragnost Vitta   Ervaring van Theresa met paragnost Vitta   Ervaring van Theresa geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta

Je knalde er helemaal op.




Ervaring van Kees met paragnost Vitta   Ervaring van Kees met paragnost Vitta   Ervaring van Kees geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, Graag zet ik je eventjes in de bloementjes, want dat verdien je. Ik dank je voor al je mooie adviezen en steeds je eerlijkheid die ik steeds mee op weg nam. Je bent een topper.




Ervaring van Irene met paragnost Vitta   Ervaring van Irene met paragnost Vitta   Ervaring van Irene geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta,
Wat een geweldig gevoel is het om met u te communiceren.
Je zat er helemaal bovenop. Nu naar het 2de deel daar heb ik nu ook vertrouwen in.
BR dankt u.




Ervaring van Br. met paragnost Vitta   Ervaring van Br. met paragnost Vitta   Ervaring van Br. geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Hoi Vitta, ik had je gezegd dat ik je iets ging laten weten, bij deze wat je me verteld hebt is gebeurd, superblij,
Dankjewel en tot hoors
Grtjs kris.




Ervaring van Kris met paragnost Vitta   Ervaring van Kris met paragnost Vitta   Ervaring van Kris geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, ik heb je al enkele keren gesproken en het verbaasd me steeds opnieuw, hou jij in de huid kruipt van men partner het is zo raar maar zo juist. Vitta misschien dat ik het in het begin alles niet zo kon plaatsen, al werd alles toch wel heel snel duidelijk. Nooit zal ik nog twijfelen wie ik bellen moet en ik raad dan ook anderen aan om jou te bellen. Linne.




Ervaring van Linne met paragnost Vitta   Ervaring van Linne met paragnost Vitta   Ervaring van Linne geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Net een heel goed gesprek gehad met Vitta, ivm met mijn zelfstandigheid.
Nu zie ik duidelijk welke richting ik uit zal gaan.
Thanks Vitta en tot snel.




Ervaring van Ron met paragnost Vitta   Ervaring van Ron met paragnost Vitta   Ervaring van Ron geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, eindelijk heb ik je terug gevonden.
Jij bent voor mij de NR 1.




Ervaring van Caro met paragnost Vitta   Ervaring van Caro met paragnost Vitta   Ervaring van Caro geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta is een topper. Klaar en duidelijk. Oprecht en eerlijk.




Ervaring van Marijke met paragnost Vitta   Ervaring van Marijke met paragnost Vitta   Ervaring van Marijke geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Enkele weken geleden kwam ik bij u terecht het was niet mijn bedoeling er ging iets fout, ik dacht ach waarom niet. Wat u me vertelde klonk anders dan wat ik voordien steeds te horen kreeg en ja ik was over u consult wat twijfelachtig. Toch had u het helemaal bij het rechte eind.
Vanaf nu bel ik enkel u op.
Jeaninne P.




Ervaring van JP met paragnost Vitta   Ervaring van JP met paragnost Vitta   Ervaring van JP geplaatst op 29 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, jou wijze woorden blijven nog in men hoofd hangen, zo leer ik mezelf helemaal in evenwicht te brengen. Daarvoor mijn oprechte dank naar jou toe.
Vitta heeft me al meermaals met de neus op de feiten gedrukt, zodat ik niet meer in herhaling ging. Het klopt helemaal wat ze zegt en ze zegt zeker niet het gene je zelf wilt horen ze vertelt gewoon hoe het is, klare taal zonder poespas. Het is zo een geweldige vrouw om mee te evolueren.
Een echte aanrader voor iedereen en zeker als je zelf wilt groeien.




Ervaring van HENV met paragnost Vitta   Ervaring van HENV met paragnost Vitta   Ervaring van HENV geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, na ons gesprek van enkel dagen geleden ben ik is goed gaan nadenken over wat je zei ivm mijn innerlijke hoe ik mezelf steeds onbewust tegenhoud, nu ja je hebt volkomen gelijk. Hier ga ik nu aanwerken en weet ik zeker dat het komt hoe jij het me zei.
Thanks Vitta.




Ervaring van RDH met paragnost Vitta   Ervaring van RDH met paragnost Vitta   Ervaring van RDH geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  M'n gevoel gevolgd, jou uitgepikt en m'n gevoel zat juist.
Zeer blij jou gesproken te hebben.
Jou omschrijven in een paar woorden
Sereen - oprecht - eerlijk
Dank voor het gesprek van deze voormiddag.




Ervaring van ah met paragnost Vitta   Ervaring van ah met paragnost Vitta   Ervaring van ah geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Bedankt Vitta voor je positieve energie tijdens ons gesprek. Je hebt me wijze woorden aangereikt om aan mezelf te gaan werken, zodat ik meer in mijn eigen kracht ga staan. Dit had ik blijkbaar nodig. Thanks .




Ervaring van Dankbaar met paragnost Vitta   Ervaring van Dankbaar met paragnost Vitta   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Hoi Vitta.

Wat ben jij echt goed.
Jij voelt heel goed aan en kan zoveel vertellen.
Je ziet ook wat ik nog moet leren en dan hebben we een pad om dit te kunnen bewandelen met nodige tools en inzicht.
Je bent ook een hele warme dame die iemand op zijn gemak kan stellen en je bent heel sterk in aanvoelen van energien.

Dankjewel voor alle waarheid en alles dat al uitgekomen is.
Ik kijk al uit naar ons volgende gesprek.

Liefs Chels.




Ervaring van Chelsey met paragnost Vitta   Ervaring van Chelsey met paragnost Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ja, heel aangename dame om mee te praten. Zonder veel uitleg toch het juiste antwoord. Voelde ook zuiver aan, geen ik zeg het t’geen je wil horen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met paragnost Vitta   Ervaring van anoniem met paragnost Vitta   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Hoi Vitta, dank je voor de vele gesprekken die ik al gehad heb met jou. Je geeft me echt de kracht om door te gaan en me te helpen in mijn groei. De puntjes waar ik blijf steken. Dankjewel hiervoor, grtjs Kristel x.




Ervaring van Kristel met paragnost Vitta   Ervaring van Kristel met paragnost Vitta   Ervaring van Kristel geplaatst op 30 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, wat een topper ben jij zeg, waauw waauw waauw. Je voelt de dingen aan zoals ze zijn, zonder al teveel vragen te stellen. En dan nog maar te zwijgen van de energie die ik had na het telefoongesprek, gewoon weg fantastisch, geen woorden voor. Dank je wel Vitta.




Ervaring van S.A met paragnost Vitta   Ervaring van S.A met paragnost Vitta   Ervaring van S.A geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Je voorspelling is uitgekomen. Ben superblij ermee, bedankt.




Ervaring van anoniem met paragnost Vitta   Ervaring van anoniem met paragnost Vitta   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Jij bent echt goed. Ongelovelijk geweldig zoals jij altijd de nagel op de kop slaat. Alles wat jij mij in de afgelopen 9 jaren hebt voorspeld is uitgekomen. En nu nog zodra ik ergens mee zit bel ik jou en ja hoor je hebt het weer juist. Soms leuk soms minder leuk maar altijd eerlijke juiste voorspellingen. Je krijgt alles goed door. Je bent mijn topper, dank je wel. Ik kan iedereen aanraden om jou te bellen voor een consult.




Ervaring van Anoniem met paragnost Vitta   Ervaring van Anoniem met paragnost Vitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Lekker duidelijk antwoord. Recht door zee daar ben ik blij mee.




Ervaring van Mirella met paragnost Vitta   Ervaring van Mirella met paragnost Vitta   Ervaring van Mirella geplaatst op 1 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta over een maandje terug heb ik je gebeld gehad, ik vond je heel aangenaam om meet te praten, toch was ik wat in ongeloof over wat je me zei. Tot gisterenavond, vanaf toen weet ik dat het klopt het klopt helemaal.

Je bent een topvrouw.




Ervaring van Bo met paragnost Vitta   Ervaring van Bo met paragnost Vitta   Ervaring van Bo geplaatst op 17 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta wat ben jij een lieve dame.
Vitta ik was het allemaal even kwijt ik wist niet meer naar links, naar rechts of achteruit of vooruit te gaan, 1000 maal dank voor jou advies in wijsheid. Ik kan er weer volop tegenaan.

Vitta je bent geweldig.
Veel liefs BB.




Ervaring van BB met paragnost Vitta   Ervaring van BB met paragnost Vitta   Ervaring van BB geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Ik heb vandaag Vitta gesproken om haar te vertellen dat wat ze me verteld heeft een 2.5 maand geleden is uitgekomen. Iets wat ik totaal niet kon geloven.

Ze is een hele grote aanrader.




Ervaring van Bonny met paragnost Vitta   Ervaring van Bonny met paragnost Vitta   Ervaring van Bonny geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, ik zag het niet meer zitten, gelukkig kreeg ik u aan de telefoon. Dankjewel voor de innerlijke kracht die u mij gaf.

Dikke merci.




Ervaring van Jack met paragnost Vitta   Ervaring van Jack met paragnost Vitta   Ervaring van Jack geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlimburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden