Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlimburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost SherlockOryn
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Bijna alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn tot in de detail uitgekomen. Ik was op zoek naar een baan en was daar druk mee bezig. Je beschreef de omgeving waar ik zou komen te werken drukke omgeving, veel mensen, met een kliniek in de buurt, dat het tussen twee bedrijven zou gaan, hoe de gesprekken zouden verlopen, en dat het ook goed zou komen met het inhoudelijke contractvoorstel. Alles maar dan ook alles is uitgekomen. Ik start per 1 december met mijn droombaan. Dankjewel voor alles. Je bent een van de besten op deze lijn.

Liefs, D.




Ervaring van D. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Geweldige consult gehad, zeg waar het op staat en heel lief.




Ervaring van Desiree met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Desiree met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Desiree geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 17 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieverd, dankjewel voor de mooie reading.
Zo bijzonder hoe goed jij kunt invoelen.
Iedere persoonlijkheid klopte in detail.
Zelfs over mijn verleden wat er qua situaties en emoties hebben afgespeeld, kon je uitgebreid omschrijven.
Erg knap.
Ik vertrouw erop dat ook je voorspellingen uit gaan komen.
Je geeft rust en duidelijkheid en bent erg empathisch en direct met een vleugje humor.
Tot snel. Xxxx.




Ervaring van A.AB met paragnost SherlockOryn   Ervaring van A.AB met paragnost SherlockOryn   Ervaring van A.AB geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos . U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb. Dat is 1 van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was.
U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd . ik was helemaal sprakeloos . U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. Uw begrip en bevestiging betekenen heel veel voor mij. U zei ook dat ik een heel zuiver hart heb en dat is een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen. Grote dank u wel. Tot binnenkort x.




Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N met paragnost SherlockOryn   Ervaring van N geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Onlangs heb ik in de nachtelijke uurtjes, een tijd met jou gesproken SherlockOryn.
Wat kan jij toch ongelooflijk goed invoelen, daar ben ik o zo blij mee. Daarnaast vind ik je een schat van een man. Bevrijdend hoe wij samen kunnen uitbarsten van het lachen, dat relativeert ook zo de zwaarte van dit proces. Tot een volgende x. Liefs van je vriendinnetje uit het hoge noorden. Ciao, ciao.




Ervaring van J met paragnost SherlockOryn   Ervaring van J met paragnost SherlockOryn   Ervaring van J geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Toen ik de eerste keer belde zat ie er bonk op. Wist te vertellen wat er zich in grote lijnen in mijn leven had afgespeeld zonder zelf ook maar iets verteld te hebben. Uiteraard heb ik nog eens gebeld en ook deze keer is het uit gekomen wat ie verteld had. MENSEN EEN ECHTE AANRADER.




Ervaring van rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van rita geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Ontzettend bedankt voor jouw steun, hulp, inzichten en juiste voorspellingen. Je bent een superlieve man met een goed gevoel voor humor. Ik bel je snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met paragnost SherlockOryn   Ervaring van FF met paragnost SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve ScherlockOryn ik heb maandag op aanraden van gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben van het consult. Wat je allemaal doorkrijgt en ziet. Zo fijn om met je gesptoken te hebben. En ik zeg tot horens. Lieve groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Ontzettend lieve man die ik gisteren in paniek belde. Vandaag heb ik hem weer gesproken en dit was wederom een fijn en heel goed gesprek. Kortom, het is zeker de moeite waard om Sherlock te bellen. Ik laat het zeker weten als de voorspellingen uitgekomen zijn. Hartelijk dank en tot snel. Liefs, FF Barcelona kwestie.




Ervaring van FF met paragnost SherlockOryn   Ervaring van FF met paragnost SherlockOryn   Ervaring van FF geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Beste.

Je had gelijk. Mijn zoon is aangenomen in het leger. Hopen dat de rest ook uitkomt. Grts.




Ervaring van D met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Sherlock,
het was heel fijn je weer te spreken. Spannend allemaal wat er komen gaat. Je hebt iedere keer weer raak. Je bent goed in je voorspellingen en je readings zijn zuiver. Dank je wel.




Ervaring van Doktertje met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Doktertje met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Doktertje geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Goedemorgen,
Een tijdje terug heb ik een e-mail consult bij u aangevraagd. U stelde mij gerust en feliciteerde mij met het behalen van mijn diploma. Een week geleden heb ik mijn diploma in ontvangst genomen. Zo fijn. Bedankt voor in die periode mij gerust te stellen, gaf mij kracht en zelfvertrouwen. Jammer dat u niet meer aan mail consulten doet.
Liefs van een moeder met 2 kinderen.




Ervaring van NS met paragnost SherlockOryn   Ervaring van NS met paragnost SherlockOryn   Ervaring van NS geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Sherlock
we spreken elkaar vaak. Je vertelt alles in alle rust en eerlijk. Alles wat je ziet spreek je uit, of het positief of negatief is. Als beller vind ik dat ook fijn te horen. Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Oryn,
we spreken elkaar regelmatig, gisteren ook weer en iedere keer breng je mij weer tot rust en inzichten die er toe leiden dat ik steeds steviger in mijn schoenen ga staan. Ik hoop zo dat het allemaal uit gaat komen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. En een bijzonder medium. Liefs van mij.




Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Super super bedankt SherlockOryn, was echt een super reading.
En dan heb ik je pas vandaag voor t eerst gesproken.
Lieve mensen bel deze man, hij is supergoed en t is t wachten zeker waard, hij vertelt geen onzin, maar voelt je energie supergoed aan en wat hij dan vertelt, geweldig.

Keep it up.

Ik denk dat je nu wel weet wie.

Een heel fijne avond.

Een zeer tevreden klant .




Ervaring van Happy girl met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Happy girl met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Wat super wat je aanvoelt en ziet, zonder dat ik iets zeg. Ivm relatie, de situatie, wat ik doe van werk zag je gewoon.
zelfs mijn gedachtengang dat ik wens te verhuizen zei je plots. Ik zie een huis met water. en idd mijn droomhuis is bij water.
Een aanrader.




Ervaring van anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Sherlock,
Ik ga jou in 1 woord beschrijven. Godsgeschenk. Zuiver, eerlijk en oprecht. En wat heb jij toch een heerlijk stem, kwam tot innerlijke rust. Kan er uren naar luisteren. Doe zo voort, je bent een topper in hetgeen wat je doet. Xxx .




Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Lieve Oryn,
je bent als Medium anders dan anderen. Niet ten nadele van de Mediums. Je bent mens en voelt met je client mee, dat maakt jouw speciaal. Je bouwt een band op waar ik waarde aan hecht en vertrouwen heb dat je voorspellingen ook uitkomen zoals je dat waarneemt. Ik heb respect voor wat jij doet en hoe jij het doet.
Dank je wel en we spreken elkaar gauw. Dikke knuffel voor al jouw inzet X.




Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Gisteravond heb ik, als laatste, een gesprek met Sherlock Oryn gehad. Een hele aardige man, die ONGLOOFLIJK veel over mij en mijn geliefde wist te vertellen, zonder enige voorkennis en met veel details. Zo byzonder en liefdevol .Ik hoop van uit de grond van mijn hart, dat uw voorspellingen binnenkort uit mogen komen .
Mocht dat het geval zijn, dan laat ik het u weten.
Heel veel dank, ook voor uw Licht en tot binnenkort.




Ervaring van joke met paragnost SherlockOryn   Ervaring van joke met paragnost SherlockOryn   Ervaring van joke geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Beste SherlockOryn, super bedankt voor uw Reading. Hoop dan ook dat alles mag uitkomen. Veel wat wij besproken hebben, en wat je hebt ingevoeld is helemaal waar. Nu maar afwachten. Dank u wel voor het gebaar wat u voor mij gedaan heeft.
Liefs, M.




Ervaring van M met paragnost SherlockOryn   Ervaring van M met paragnost SherlockOryn   Ervaring van M geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Hoi Sherlock,afgelopen nacht heb ik u 2 x gebeld ik was enorm onder de indruk van wat u wist te vertellen,ik kan alleen maar zeggen WAUW, WAUW. Wat bent u ongelooflijk goed. Dank u wel ook voor het kaarsje. U gaat me zeker nog horen.Grt.van 2 x gebeld.




Ervaring van Vrouw die 2x achter elkaar belde. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Vrouw die 2x achter elkaar belde. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Vrouw die 2x achter elkaar belde. geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Ik heb een geweldige reading gehad van Sherlock, alles klopte van het verleden. Omdat hij zo zuiver is in zijn contact met "Boven" vertrouw ik ook op de voorspellingen. Scherlock heeft echt een natuur gave, zuiver en sterk.




Ervaring van anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Heel erg bedankt voor uw snelle reactie. Ik kan alles plaatsen. Behalve het gedeelte van Papier, notarissen, administratie en advocaten. Ik werk zelf in de zorg, wie weet kan ik het nog plaatsen. Heel erg bedankt.




Ervaring van Adrienne met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Adrienne met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Adrienne geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Vriendelijke man die zeker kundig is. Veel dingen herkenbaar en kloppen over het verleden en heden. Daardoor ook vertrouwen op wat er voor de toekomst voorspeld is.




Ervaring van Marina met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Marina met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Marina geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Nogmaals heel erg bedankt voor het e-mailconsult. Ik ben heel erg benieuwd of alles op het gebied van de liefde zo gaat lopen en of die verhuizing naar het buitenland er ook uiteindelijk inzit. Ik laat het je zeker weten mocht het zo ver zijn. Lieve en spontane man en is zeker een belletje of email waard. Groetjes.




Ervaring van ST. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van ST. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van ST. geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Beste,

Ik moet zeggen straf . En als dit uitkomt wat u verteld van die vlag kan ik alleen maar beamen wat ik nog al heb gezegd naam niet gestolen .
Bedankt alvast voor de goede e-mail.




Ervaring van Rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Wauw,zo snel antwoord gekregen .Had weinig info maar ozoveel terug gekregen zowel van mij als van van mijn vriend was er boek op de volle waarheid. Ik vertrouw er dus zeker op dat de toekomst ook zo gaat gebeuren want het verleden weten maar heel weinig mensen hartelijk dank je bent een engel en steengoed.




Ervaring van Sonia met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Sonia met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Sonia geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Beste,

Het is juist wat je allemaal verteld ,en dit zonder me te kennen vermits het per e-mail was .
Zeer straf vindt ik het. Ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen
Je hebt je naam goed gekozen
Mij in ieder geval wel ik sta er verbluft van
Bedankt alvast voor deze Reading.




Ervaring van Rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Rita met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Rita geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  SherlockOryn
Wat een adembenemend gesprek heb ik gehad en hele mooie voorspellingen. En wat een lieve man. Ik zou uren met je kunnen praten, maar ik gunde de volgende persoon jouw ook. Ik laat over 2 weken wel van me horen. Dank je wel voor de mooie voorspellingen. Je bent eerlijk en zegt waar het op staat.

Thank you.




Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Wauw. Dat is het enige wat ik er nog uitkrijg na het emailconsult. Wat ben jij goed zeg. Ik kreeg informatie van jou waar Ik niks over zei of vroeg maar wel enorm nodig had. Je bent fantastisch. Ik ga je binnenkort bellen.

Dankjewel lieve SherlockOryn, je bent mij in favortiet.




Ervaring van Dani?lle met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Dani?lle met paragnost SherlockOryn   Ervaring van Dani?lle geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Wauw ik heb net een gesprek gehad met SherlockOryn, wat ben je een bijzondere man, en wat reading heb ik mogen ontvangen. Het gaf me heel veel rust, en heel veel vreugde, zo mooi. Nogmaals bedankt SherlockOryn, ik hou U op de hoogte. En bedankt voor het kaarsje die
nu brand. Groetjes M.A.




Ervaring van M.A met paragnost SherlockOryn   Ervaring van M.A met paragnost SherlockOryn   Ervaring van M.A geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlimburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden