Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlimburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  je bent goed sabine aantal dingen wat je hebt voorspeld zijn alweer uitgekomen dankjewel.




Ervaring van mandy de regt met paragnost Sabine   Ervaring van mandy de regt met paragnost Sabine   Ervaring van mandy de regt geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  9 voorspellingen zijn uitgekomen - Reading was in juli we zijn nu eind augustus en 9 al uitgekomen. Vind dat iedereen mag weten hoe goed je nou bent hierbij een recensie.




Ervaring van N met paragnost Sabine   Ervaring van N met paragnost Sabine   Ervaring van N geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Pff jeetje Sabine jij bent echt goed.
Jammer dat me credits op waren sorry .
Ik wil je bedanken voor het fijne gesprek. Ik laat weten hoe t loopt met Patrick

liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne met paragnost Sabine   Ervaring van Daphne geplaatst op 23 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Nog een Voorspelling uitgekomen. Onverwacht geld.




Ervaring van Nur. met paragnost Sabine   Ervaring van Nur. met paragnost Sabine   Ervaring van Nur. geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Weer een voorspelling uitgekomen. Wauw.




Ervaring van .... met paragnost Sabine   Ervaring van .... met paragnost Sabine   Ervaring van .... geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Weer een voorspelling uitgekomen ongelooflijk zo goed ben je hoop je snel weer te spreken xx.




Ervaring van m met paragnost Sabine   Ervaring van m met paragnost Sabine   Ervaring van m geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Je eerste voorspelling uitgekomen. Yesss hopelijk krijg ik jou snel te spreken. Fingers crossed. Xxx.




Ervaring van J met paragnost Sabine   Ervaring van J met paragnost Sabine   Ervaring van J geplaatst op 7 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Haiii sabine er zijn weer 2voorspellingen van jou uitgekomen je bent top x.




Ervaring van mxm met paragnost Sabine   Ervaring van mxm met paragnost Sabine   Ervaring van mxm geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hay love. 2 dagen geleden gesproken en voorspelling is uitgekomen HEELLL onverwachts. Kijk ik weet dat al je voorspellingen altijd uitkomen. Ik schrik me altijd dood hoe snel altijd.




Ervaring van N. met paragnost Sabine   Ervaring van N. met paragnost Sabine   Ervaring van N. geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Haha Sabine je had weer is gelijk. Daar was het cadeau van de man die spijt had. Goed gezien hoor top.




Ervaring van x met paragnost Sabine   Ervaring van x met paragnost Sabine   Ervaring van x geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je zei het komt snel en je hebt gelijk gekregen. Topper ben je. Dikke knuffels.




Ervaring van anoniempie met paragnost Sabine   Ervaring van anoniempie met paragnost Sabine   Ervaring van anoniempie geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine,

Ik kon u net geen fijne dag verder wensen. Dankuwel. En fijn dat ik u kon spreken. Ik kijk uit naar de vooruitzichten. Het kon ook anders uitpakken maar u was er erg positief over. Happy.

Liefs Raveena.




Ervaring van Raveena met paragnost Sabine   Ervaring van Raveena met paragnost Sabine   Ervaring van Raveena geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  lieve sabine wowww wat ben jij goed zeg keer op keer komt alles uit wat je voorspeld zo goed je zag dat er iemand zwanger was van een tweeling wat ik nog te horen zou krijgen en jahoor een verhuizing van een vriend een lekker ruikend cadeau wat ik zou krijgen en zo kan ik nog wel even doorgaan je verteld geen nonsens gewoon wat je voorspeld komt uit je bent top en ik bel je snel weer xx.




Ervaring van m met paragnost Sabine   Ervaring van m met paragnost Sabine   Ervaring van m geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine mn rots in de branding die veel vragen voor me op lost. Al een paar maanden mn grote steun en je spontaniteit erg top. Je bent een topper. xxx J.




Ervaring van J met paragnost Sabine   Ervaring van J met paragnost Sabine   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,

Eindelijk had ik je gisteren te pakken, echter was de verbinding, van mijn kant uit slecht. De belangrijkste informaties die je hebt gegeven, hoorde ik gelukkig wel. Een hele positieve reading was het. Nu is het afwachten.

Liefs xxxx.




Ervaring van Seyhan met paragnost Sabine   Ervaring van Seyhan met paragnost Sabine   Ervaring van Seyhan geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je bent een hele lieve vrouw die me altijd gerust stelt, na elk gesprek. Ik bel je vaak met dezelfde vraag en je blijft altijd even vriendelijk. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van Ritu met paragnost Sabine   Ervaring van Ritu met paragnost Sabine   Ervaring van Ritu geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, ik vind het echt knap maar je zag iets in de kaartjes wat ik net bevestigd heb gekregen. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, de dame die je haar houvast noemde.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine weer een aantal voorspellingen van je zijn uitgekomen. Je bent top knuff m x.




Ervaring van mandy met paragnost Sabine   Ervaring van mandy met paragnost Sabine   Ervaring van mandy geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Je bent een hele lieve vrouw die veel voorspellingen heeft gedaan. Ik spreek je ondertussen al ongeveer 2 jaar en kan me nog herinneren dat je tijdens het eerste gesprek dingen zei waarvan ik dacht? nee, dat kan echt niet?. En ja hoor, het kwam toch echt uit. Bij elke gesprek sta ik versteld van hoe precies je kan zijn. En zo de laatste keer weer. Blijf zoals je bent. Tot snel. Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem met paragnost Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,

Jij bent een van mijn favorieten op de lijn. Alles wat je tot nu toe hebt gezegd is uitgekomen, op werkgebied en in de liefde. Ver van tevoren krijg je inhoudelijk al informatie door over wat er staat te gebeuren. Informatie wat soms in het moment nog niet duidelijk is.maar altijd vlak daarna allemaal uitkomt. Je bent een super lieve vrouw en kei goed in je werk, dankjewel.

Groetjes Daniella.




Ervaring van D. met paragnost Sabine   Ervaring van D. met paragnost Sabine   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Jij voorspelde me; 'je gaat voor werk naar het buitenland, binnen nu en drie weken'. Ik kon het onmogelijk plaatsen. Een week later kreeg ik een telefoontje. Ongelofelijk, wat ben jij goed. Liefs.




Ervaring van A. met paragnost Sabine   Ervaring van A. met paragnost Sabine   Ervaring van A. geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  lieve sabine wat ben je toch goed elke keer alles wat je zegt valt weer als een puzzelstukje op z,n plek.




Ervaring van xxx met paragnost Sabine   Ervaring van xxx met paragnost Sabine   Ervaring van xxx geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Hi Sabien, zo bijzonder dat voorspellingen weer zijn uitgekomen. Kon het niet plaatsen tijdens de legging. Maar nog geen dag later is de eerste voorspelling uitgekomen. Je bent een topper.




Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. met paragnost Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 1 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  lieve sabine wat ben jij goed aantal voorspellingen zijn al uitgekomen zelfs dat ik parfum zou krijgen van een man dat hij spijt had zag je goed ik hoop dat je andere voorspellingen ook uitkomen maar heb er het volste vertrouwen in :-).




Ervaring van xxx met paragnost Sabine   Ervaring van xxx met paragnost Sabine   Ervaring van xxx geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine jij bent een topper. Je had gezien dat hij ziek was en wenste dat er iemand bij was dit was had je heel goed gezien. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien .
Alles wat je ziet komt uit .




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Sabine jij bent een topper. Je had gezien dat hij ziek was en wenste dat er iemand bij was. Dit had je heel goed gezien. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien. Alles wat je ziet komt uit.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine. Ons gesprek werd afgebroken maar je bent geweldig. Ik laat je zeker weten of je voorspellingen uitkomen. Je bent wel echt super accuraat en zo fijn om mee te praten. Dankjewel.

Liefs.




Ervaring van Ruch met paragnost Sabine   Ervaring van Ruch met paragnost Sabine   Ervaring van Ruch geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Super lieve grappige vrouw. Een kanjer in haar vak. mis jou als je er niet bent.




Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia met paragnost Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  lieve sabine weer een voorspelling uitgekomen van jou je bent top xx.




Ervaring van ;-) met paragnost Sabine   Ervaring van ;-) met paragnost Sabine   Ervaring van ;-) geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, jou gister even op de valreep nog gesproken. Je hebt mooie voorspellingen gedaan en aangegeven dat het contact weer terugkomt en dat de relatie weer hersteld wordt. Ik hoop dat alles zo mag gaan lopen. Je bent een ontzettend fijne vrouw om mee te praten. Raad iedereen aan om is een keer te bellen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met paragnost Sabine   Ervaring van S. met paragnost Sabine   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,
je hebt mij d'r net veel informatie geven. Je voorspelt iedere keer de zelfde waarnemingen voor mij. Ik praat graag met jouw. Dank voor de activatie. Ik heb vertrouwen in je. Ook kan ik lachen met jouw. Geduld is een schone zaak. Je hoort zeer zeker van me. Zeker als die doekoe is gevallen.

Dikke knuffel lief mens.




Ervaring van Hindoe mama met paragnost Sabine   Ervaring van Hindoe mama met paragnost Sabine   Ervaring van Hindoe mama geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  lieve lieve sabine, jij bent geweldig, jij bent top, zoveel inzichten, zo goed in wat je doet, ook kan jij op afstand negatieve energie weghalen, super is dat, een echte aanrader voor iedereen en ik ben je heel dankbaar voor alles, fijn je te leren kennen carine N.




Ervaring van carine met paragnost Sabine   Ervaring van carine met paragnost Sabine   Ervaring van carine geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Leuk, mooi, lief en gezellig mens. Eerlijk en voelt goed aan om mee te praten. Wacht jouw voorspellingen af. Je hoort binnenkort nog van mij Sabine.




Ervaring van astrid met paragnost Sabine   Ervaring van astrid met paragnost Sabine   Ervaring van astrid geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Bedankt voor je consult lieve Sabine, verbinding werd opeens verbroken. Dus heb je niet kunnen bedanken. Ik zal je op de hoogte houden. En bedankt voor het fijne gesprek. Xxx k.




Ervaring van K met paragnost Sabine   Ervaring van K met paragnost Sabine   Ervaring van K geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xxx.




Ervaring van I met paragnost Sabine   Ervaring van I met paragnost Sabine   Ervaring van I geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlimburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden