Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostenlimburg.nl


  Paragnosten uit Limburg kijken in de tarotkaarten
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostenlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je bent een ster. Heb je al vaker gebeld, en elke x klopt het wat je zegt. Telkens komen je voorspellingen weer uit.
Dingen die je ziet en kan aanvoelen met details erbij ongelooflijk.
Je bent een uitblinker hier op de lijn
Thanks daarvoor.




Ervaring van Yvette met paragnost Gazali   Ervaring van Yvette met paragnost Gazali   Ervaring van Yvette geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali,

Dankjewel voor je top consult, ik stelde je een vraag en je zat meteen raak.
Je wist dingen te benoemen wat je niet kon weten. Daarnaast heb je humor, ik heb echt genoten van ons gesprek. Ik wens dat je nog veel mensen mag helpen met je gave en je mooie ziel.




Ervaring van Caroline met paragnost Gazali   Ervaring van Caroline met paragnost Gazali   Ervaring van Caroline geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Je bent geweldig in je voorspellingen.




Ervaring van Dannie met paragnost Gazali   Ervaring van Dannie met paragnost Gazali   Ervaring van Dannie geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Je had wederom gelijk. Zonder aarzelen zei je dat het me zou lukken die coins van de Exchange te halen. Het had wat voeten in de aarde maar is me gelukt. Niet de eerste keer dat je gelijk krijgt.




Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Hi Gazali, je had het goed gezien, ik ben afgewezen voor die ene baan. Nu hopen dat die andere het wel gaat worden zoals jij dat gezien en gezegd hebt. Ik vind je een zeer goed medium.




Ervaring van A. met paragnost Gazali   Ervaring van A. met paragnost Gazali   Ervaring van A. geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het gaat nu precies zoals je had gezegd, stapje vooruit stapje achteruit stapje vooruit.
Je brengt een stuk rust en bewustwording mee wanneer ik je spreek.
Dank je wel Gazali, altijd fijn om je te spreken.
Tot snel weer.


.




Ervaring van Motorina met paragnost Gazali   Ervaring van Motorina met paragnost Gazali   Ervaring van Motorina geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali bedankt nogmaals voor je inzet, je voorspellingen komen inderdaad uit. Ik was wat sceptisch maar dat was niet nodig.
Je stelt mij altijd gerust met de energie die je geeft, je draait er niet om heen gewoon straight to the point.
Je bent een kanjer en de meest eerlijke medium die je kunt spreken.

Groetjes van een onrustige klant die nu weer rustig is.




Ervaring van Ann met paragnost Gazali   Ervaring van Ann met paragnost Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Top gesprek top gozer 10 sterren 10 punten tot gauw.




Ervaring van Marc met paragnost Gazali   Ervaring van Marc met paragnost Gazali   Ervaring van Marc geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Topper super bedankt voor je hele mooie consult, je bent mijn favoriete engel.

Corrie.




Ervaring van Corrie met paragnost Gazali   Ervaring van Corrie met paragnost Gazali   Ervaring van Corrie geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, je had het goed. Je zei dingen die gewoon kloppen.
Ik ga mij zen houden en ik wil je bedanken :)). Tot heel gauw weer.

Ciao.

Motormuisje.




Ervaring van Viktoria met paragnost Gazali   Ervaring van Viktoria met paragnost Gazali   Ervaring van Viktoria geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik wil je bedanken voor je hartverwarmende gesprek, de kracht die je doorgeeft en de steun die je biedt is overweldigend. Ik heb een zeer rustgevend gesprek met je gehad je bent een topper
Het is altijd fijn om je te spreken.

Liefs Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali hij had me begin vd week gebeld maar mijn telefoon was uitgevallen wegens lege batterij maar je hebt me gerustgesteld dat de contacten zullen hersteld worden en hij zijn hart en gevoelige kant zou laten zien, je hebt vandaag gelijk gekregen. Hij heeft niet enkel gebeld maar hij is ook bij mij langsgekomen en ik voel mij uiteraard in de zevende hemel. Het was vandaag een dag vol goed geluk, op naar meer, mijn geloof in zijn liefde voor mij en ons kindje is ook weer hersteld. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Gazali. Je bent een topper. X.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en voor je inzichten. Ben er een heel stuk op vooruit gegaan.
Het is zeker de moeite waard om je terug te bellen.

Groetjes van Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Gazali   Ervaring van Inge met paragnost Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, Ik had je zojuist aan de lijn, maar de verbinding werd verbroken, omdat mijn beltegoed op was. Dank je voor het verhelderende gesprek en de inzichten die je mij gegeven hebt. Je hebt een vriendelijke en prettige stem om naar te luisteren. Lieve groetjes van een tevreden beller.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Zoals ik van je gewend ben, komen je voorspellingen altijd uit.
Al jaren ben je mijn vaste medium, en wens dat je mediumschap heel lang mag volhouden.




Ervaring van Desiree met paragnost Gazali   Ervaring van Desiree met paragnost Gazali   Ervaring van Desiree geplaatst op 18 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Zit je in de knoop en wil je een goed gesprek. Dan ben je bij Gazali aan het juiste adres.




Ervaring van Britt met paragnost Gazali   Ervaring van Britt met paragnost Gazali   Ervaring van Britt geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali je zei me gisteren precies hoe ik mijn sms moest formuleren naar hem toe maar wat heel apart is, je zei me ook hoe hij zou reageren hierop en idd het is tot in detail uitgekomen. Ik blijf fan en jij blijft me verbazen met jouw gave, hoe jij precies de energien van anderen kan aanvoelen en kan omschrijven verleden, heden en toekomst, magnifique. Dankjewel lieve man.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Dankjewel Gazali voor het fijne gesprek. Jij blijft mij steeds hetzelfde vertellen. Heb vertrouwen dat het goed komt. P.




Ervaring van Petra met paragnost Gazali   Ervaring van Petra met paragnost Gazali   Ervaring van Petra geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is een meester is zijn vak heel deskundig.
En het is een hele fijne gesprekspartner Het is een kanjer op de lijn.




Ervaring van Ina met paragnost Gazali   Ervaring van Ina met paragnost Gazali   Ervaring van Ina geplaatst op 14 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali dit wil ik jou toch mede delen hoor, alles wat je gisteren zei is uitgekomen tot in het allerkleinste detail. Jezus. Hoe kan dit. Je hebt me begeleid in het schrijven van de brief en ik vertel je met vreugde dat het positief ontvangen is, alles wat je zei over zijn energie en gedachten heeft hij ook bevestigd. Ik ben fan.




Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem met paragnost Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, to the point en eerlijk. Je bevestigde mijn gevoel. Je gaf ook details dat je niet kon weten. Ik moest niets op voorhand zeggen. Een aanrader en moeite waard te bellen. Liefs S.




Ervaring van S met paragnost Gazali   Ervaring van S met paragnost Gazali   Ervaring van S geplaatst op 11 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali je zat er weer boven op, geen nonsens verhalen gewoon zoals het hoort.
Je hebt het altijd bij het rechte eind, daar wordt ik helemaal blij van.
First class medium.




Ervaring van Elsje met paragnost Gazali   Ervaring van Elsje met paragnost Gazali   Ervaring van Elsje geplaatst op 29 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is een rots in de branding. Dank voor je fantastische hulp.




Ervaring van A met paragnost Gazali   Ervaring van A met paragnost Gazali   Ervaring van A geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali is heel krachtig. Ik heb je vaker gesproken en toen waren er ook voorspellingen uitgekomen. Vorige week heb ik je gesproken, het was een heel gerust stellend gesprek. En tijdens ons gesprek zag je een man, en je zei dat er weer contact zou komen. Dat is uitgekomen en je andere voorspellingen zullen ook uitkomen daar heb ik mijn volle vertrouwen in. Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra met paragnost Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Het is net als of je met een engel spreekt,
daarom ben meer dan 10 sterren en 10 punten waard.
Ik bel je de volgende x zeker weer terug.
Groetjes van Loes.




Ervaring van Loes met paragnost Gazali   Ervaring van Loes met paragnost Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 30 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Zeer aangename man om mee te praten. Heeft ook een goed inzicht op je vragen.




Ervaring van Rita met paragnost Gazali   Ervaring van Rita met paragnost Gazali   Ervaring van Rita geplaatst op 28 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Bedankt Gazali voor je reading het was echt heel mooi.

J.P.




Ervaring van J.P met paragnost Gazali   Ervaring van J.P met paragnost Gazali   Ervaring van J.P geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali Ik kan je niet genoeg bedanken voor je voorspellingen, alles wat je door hebt gekregen komt werkelijk waar uit. Ik heb zo veel steun aan je gehad in mijn moeilijke tijd.
Ik zou niet weten hoe ik het moet verwoorden, maar je zal best wel snappen wat ik bedoel.
Lieve groet van Anja.




Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja met paragnost Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Gazali, dank je wel weer voor het fijne gesprek.
Ik mag al een geruime tijd van jou ondersteuning en kalmte genieten en het doet mij altijd goed.
Je bent echt een fijne persoonlijkheid en ik denk voor heel veel mensen een rots in de branding. Liefs van mij.




Ervaring van C met paragnost Gazali   Ervaring van C met paragnost Gazali   Ervaring van C geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  In het verleden hebben wij elkaar gesproken, ik had je beloofd om iets leuks te plaatsen bij deze. Je hebt ontzettend je gelijk gekregen je voorspellingen komen nu stuk voor stuk uit nu geloof ik hoe goed jij bent en dat heb je bewezen.
Ik was er sceptisch over, dat is nu helemaal verdwenen Gazali je bent een aanrader.
Groetjes van een moeilijke klant.




Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M met paragnost Gazali   Ervaring van M geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik kan zo al 4 voorspellingen opnoemen waarbij Gazali het bij het rechte eind had. Nuchter, eerlijk en geen hokus pokus verhaaltjes. Dankjewel Gazali.




Ervaring van Marian met paragnost Gazali   Ervaring van Marian met paragnost Gazali   Ervaring van Marian geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Net een top gesprek gehad al mijn vragen zijn beantwoordt dankzij jou voel ik me een stuk rustiger en ziet mijn toekomst er een stuk beter uit heb alle vertrouwen in je voorspellingen en kijk er naar uit
dankjewel topper.




Ervaring van Wen met paragnost Gazali   Ervaring van Wen met paragnost Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Deze man is zeer sterk in invoelen, ik hield me muis stil en vroeg hem om naar een foto te kijken en me te laten weten welke energie hij binnenkreeg, wouw hij is echt kei goed, hij zat er knal op zeker de moeite waard om hem te bellen.




Ervaring van A met paragnost Gazali   Ervaring van A met paragnost Gazali   Ervaring van A geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostenlimburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostenlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostenlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostenlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden